KindermeZZo

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

Team KindermeZZo, de begeleiders

14 mei 2019 by IntermeZZo IPSO Centrum voor leven met en na kanker

Kinderen die de kidsmiddagen van KindermeZZo bezoeken, krijgen begeleiding van een team vrijwilligers.  Graag stellen we hen aan je voor. Marielle, Jolanda en Nancy hebben alle drie een pedagogische bevoegdheid en ruime ervaring met kinderen in het onderwijs.  Ze zijn invoelend, creatief, duidelijk en inventief naar de kinderen. Zij geven de kinderen een veilig en welkom gevoel en maken er met elkaar telkens een fijne ontmoeting van.

Marielle, Jolanda en Nancy

Zij spelen in op elk individueel kind. Mochten er zaken zijn die opvallen, dan koppelen zij dit terug aan de ouders.  De ouders kunnen kinderen brengen en halen, maar ze kunnen ook in de huiskamer bij IntermeZZo verblijven. Daar kunnen zij andere ouders ontmoeten en/of in gesprek gaan met één van de gastvrouwen. Ook zij zijn toegerust op gespreksvoering met ouders waarvan één van beiden kanker heeft (gehad).

De kidsmiddagen zijn om de woensdag van 14.30-16.30 uur, de data en het programma staan op de agenda.

keyboard_arrow_right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu whatsapp22 envelope-o2 home edit reply