KindermeZZo

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

Superleuk: KindermeZZo Kidsfestival met buiten-activiteiten en kleurwedstrijd-met-kans-op-een-fiets, 3x!

Het KindermeZZo Kidsfestival gaat super leuk worden! Zaterdagmiddag 15 september om 14 uur komt Onderwijsminister Arie Slob samen met de 4 kids/fotomodellen het startsein geven.  Natuurlijk wordt er ook kort iets verteld door spreekstalmeester van Bike-4life, Denis Holterman. De baas van het Isala-ziekenhuis, bestuurder Rob Dillmann en IntermeZZo/KindermeZZo manager Corine den Hollander. Dan snapt iedereen wat KindermeZZo betekent. En dan … allemaal leuke dingen te doen. Het lijkt goed weer te worden, dus veel zal buiten zijn of in grote tenten. Natuurlijk is er allerlei lekkers.

Kleurwedstrijd: win een fiets!

Op de basisscholen zijn kleurplaten afgeleverd en tijdens het festival kan er ook nog worden gekleurd en ingeleverd. Een vakkundige jury kiest de mooiste uit. Er zijn 3 nieuwe fietsen te winnen! En ook nog een wandderocatie voor een kinderkamer en allerlei leuke activiteiten met en bij de Zwolse voetbalclub PEC.

keyboard_arrow_right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu whatsapp22 envelope-o2 home edit reply