KindermeZZo

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

Leuk programma voor de kidsmiddagen van KindermeZZo

Het pedagogische team van KindermeZZo heeft een leuk programma samengesteld voor de deelnemende kinderen. Om de week is er een middag waarin kinderen uit gezinnen waar kanker dichtbij is, elkaar ontmoeten. Erkenning en herkenning is belangrijk, maar zeker ook ontspanning, éven uit de situatie kunnen stappen.

Activiteiten

Het komende halfjaar staan er op het programma: muziek en bewegen, knutselen, koken en bakken, dansen, spoorzoeken met honden, buiten spelen en verschillende ontspannende en educatieve uitstapjes.

Leeftijden

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen terecht, van 4 tot en met ca 12 jaar. Een vast team van vrijwilligers met een pedagogische achtergrond en ervaring, begeleidt de kinderen.

Het is nodig om kinderen die willen deelnemen, aan te melden. Kinderen die nieuw zijn, kunnen eerst een keer bij IntermeZZo komen kijken en kennismaken, samen met de ouder(s).

Coronamaatregelen

IntermeZZo moet voor de organisatie van alle activiteiten rekening houden met de geldende coronamaatregelen. Ook voor KindermeZZo. In principe start het programma (zie de agenda) op woensdag 19 januari, maar mogelijk wordt de start 2 weken opgeschoven. Houd hiervoor de agenda in de gaten.

keyboard_arrow_right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu whatsapp22 envelope-o2 home edit reply