KindermeZZo

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

KindermeZZo van start met kidsfestival op 15 september

Op zaterdag 15 september gaat KindermeZZo van start met een groots KIDSFESTIVAL!  Alle kinderen, met (groot)ouders, ooms en tantes, vriendjes en vriendinnetjes, klasgenoten, meesters en juffen, dokters en verpleegkundigen, zijn welkom. Uiteraard ook de gasten van IntermeZZo met hun (klein)kinderen. Het wordt een vrolijk en sportief festival waar een boel te beleven en te genieten valt. Kom als je belangstelling hebt en wilt ervaren wat KindermeZZo kan betekenen voor kids die opgroeien in een gezin waar kanker speelt. Je hoeft niet persé zelf kanker van nabij mee te maken.

Wat is KindermeZZo?

KindermeZZo is een veilige en fijne plek voor kinderen die opgroeien in een gezin/familie waar kanker speelt. Bijvoorbeeld bij een van de ouders, een broertje of zusje, opa of oma. Kanker heb je niet alleen. Als er in het gezin of de familie iemand kanker heeft, staat ook het leven van de kids op de kop. Hoe fijn is het dan als je met andere kinderen die hetzelfde meemaken, af en toe leuke dingen kan doen? Je begrijpt elkaar, met of zonder woorden.

Voor wie is KindermeZZo?

KindermeZZo is bedoeld om éven uit de thuissituatie-met-kanker te stappen en gericht op jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd. Eens per twee weken is er een fijne middag te beleven met ontspannen activiteiten en sport,  workshops en een fijne speel-tuin waar je kan chillen en kletsen. Er zijn volwassenen die begeleiden. Soms is er iemand die speciaal komt om een workshop te geven. Ouders kunnen de kinderen brengen en zelf bij Nazorgcentrum IntermeZZo blijven. Dan is er voor hen in de huiskamer een luisterend oor door een gastvrouw. Ouders kunnen ook de kinderen brengen en hen later weer ophalen.

Wat is het Kidsfestival?

Het Kidsfestival op 15 september 2018 is de aftrap van de activiteiten van KindermeZZo.  Er is een klimwand, springkussen, pannakooi, allerlei fietsactiviteiten en een ballenspel. Er komt een jongleur, een goochelaar, een grimeur om te schminken en een fotograaf. Kun je samen op de foto! Uiteraard is er allerlei lekkers.

Het is gratis en dat komt omdat er heel veel mensen aan meewerken. Zo is de stichting Bike-4life de grote organisator van de Kidsfestival.

Op 15 september zal ook de speciale website live gaan: www.kindermezzo.nl

Prijs winnen?

Via school of tijdens het Kidsfestival kun je een kleurplaat krijgen. Lever deze in op 15 september en win een mooie prijs…

Kom je?

Zin om te komen naar het KIDSFESTIVAL? Het is gratis, op het terein van IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle. Je bent welkom, aanmelden mag bij intermeZZo (06) 53 76 71 45

 

keyboard_arrow_right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu whatsapp22 envelope-o2 home edit reply