KindermeZZo

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

Kidstuin geopend!

Zaterdag 11 mei heeft wethouder René de Heer de Kidstuin van KindermeZZo geopend. Clown ZieZo en Tante Pip assiteerden bij het doorknippen van een lint, maar de schaar was bot.  Gelukkig wilden de bijna 40 kinderen en hun familie wel helpen en zo lukte het toch. Het werd een zonovergoten tuinfeest.  Nu kunnen kinderen die kindermeZZo bezoeken binnen én buiten spelen!

KindermeZZo is een steunpunt voor kinderen die opgroeien in een gezin war kanker is. De ziekte heeft een fikse impact op kinderen:  vanzelfsprekendheden vallen weg, de natuurlijke regelmaat in een staat onder druk, op school zijn ze vaak de enige in hun klas. Bij KindermeZZo herkennen leeftijdgenootjes  in een soortgelijke situatie elkaar, ze kunnen ontspannen spelen in een veilige omgeving. Vrijwilligers met een pedagogische achtergrond begeleiden hen en kunnen terugkoppelen naar de ouders.

Het KindermeZZo-team, vlnr: Marielle, Jolanda en Nancy
keyboard_arrow_right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu whatsapp22 envelope-o2 home edit reply