KindermeZZo

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

IntermeZZo en KindermeZZo tijdelijk gesloten uit veiligheid rondom CORONA

Nazorgcentrum IntermeZZo sluit tijdelijk de locatie. Dit betekent dat de activiteiten van KindermeZZo, in elk geval tot en met 31 maart, ook niet door gaan. Ouders die met dringende vraagstukken geconfronteerd worden, kunnen bellen met Intermezzo op werkdagen tussen 9-17 uur (06) 53 76 71 45.

Gezien de landelijke maatregelen ter voorkoming/beperking van besmetting met het Corona-virus én de kwetsbaarheid van de doelgroep, gaat Nazorgcentrum IntermeZZo over tot het sluiten van de fysieke locatie. Sluiting is nadrukkelijk een veiligheidsmaatregel, er is géén acute aanleiding. De deuren aan de Burgemeester Van Thienenweg 1A in Zwolle zijn vooralsnog dicht van maandag 16 maart 2020 tot en met 31 maart 2020. Telefonisch zijn we bereikbaar via (06) 53 76 71 45 (ook app): voor vragen of gesprek.

Waarom?

  1. Onze gasten, mensen met kanker en hun naasten, vormen een kwetsbare doelgroep. We willen geen enkel risico nemen.
  2. Ook onze grote groep vrijwilligers willen we beschermen.
  3. Er is géén directe aanleiding, het is puur een veiligheidsoverweging in lijn met de landelijke maatregelen.

Wat doet Intermezzo nu?

  1. Iedereen die bij IntermeZZo een afspraak heeft tot en met 31 maart, wordt komende dagen gebeld (gasten, voorlichters en workshopleiders enz).
  2. Je verneemt via de sociale media en op de website www.intermezzo-zwolle.nl (kijk bij nieuws) wanneer er iets verandert, bijvoorbeeld langere sluiting of de datum en de activiteiten als IntermeZZo weer open gaat.

Wat kan Intermezzo nu voor je betekenen?

Met vragen kun je terecht via ons mobiele nummer (06) 53 76 71 45 (telefoon en app). Dit nummer is bemenst op werkdagen van 9.00-17.00 uur. Ook bedoeld voor gasten, mensen met kanker en hun naasten, die dringend een gesprek nodig hebben.

keyboard_arrow_right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu whatsapp22 envelope-o2 home edit reply