KindermeZZo

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

Kerststukje maken

13 augustus 2020 by Intermezzo

Bellen, ballen, glitters, lichtjes, kleurtjes, takken. met alles wat je maar mooi vindt maak je je eigen kerststukje. Voor thuis of om weg je geven … Samen werken aan iets dat onder je handen leuk wordt, de vrijwilligers helpen je erbij. Maar jij mag het zelf bepalen.

Ouders welkom

Tijdens de kidsmiddag volgen de kinderen hun eigen programma onder leiding van onze pedagogische vrijwilligers. Ouders kunnen in de huiskamer elkaar ontmoeten. Wanneer je te maken hebt met kanker in je gezin, kan het steunend zijn om met andere ouders ervaringen uit te wisselen. Er is altijd een gastvrouw aanwezig voor de begeleiding van de ouders.

Aanmelden en bijdrage

Per kidsmiddag kunnen er 10 kinderen deelnemen. Aanmelden is daarom nodig. Dat kan telefonisch of op locatie. De bijdrage is 2,50 per kind, inclusief drinken en wat lekkers en alle materialen.

keyboard_arrow_right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu whatsapp22 envelope-o2 home edit reply